2016-11-10 08:50:51• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Szerelmi csalódás érheti

Napi horoszkóp november 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A csillagai különösen szerencsésen állnak, így ma különösen jól megy a munka. Ha szereti a hivatását és a munkáját, akkor talán éppen most arathatja le régóta tartó igyekezetének a gyümölcsét.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ma senkinek nem lesz kifogása a tervei ellen, mindent keresztül tud vinni, amit akar. Az anyagiak tekintetében is mozgásba hozhat néhány dolgot, vagy lesz egy olyan ötlete, amivel több pénzhez juthat. Váratlanul kaphat egy előnyös ajánlatot is!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A sikerei sokakban irigységet ébresztenek, de ez ne zavarja, örüljön az eredményeinek. Ha egyedül él, töltse a mai estét a barátai társaságában, bemutathatják valakinek, aki iránt mély vonzalmat érez az első pillanattól.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Maximalizmusa és kitartása révén jó hírnévre tesz szert, ami jelentősen hozzájárul az üzleti sikereihez. Sok konfliktust szülhet viszont, hogy a környezetében lévőket is kritikus szemmel értékeli. Jobban tenné, ha elszámolna tízig, mielőtt megjegyzést tesz valamire!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Szerelmi csalódás érheti. A közelmúltban nagyon vonzódott valakihez, de most ráébredhet, hogy tévedett, és szeretne kimenekülni a románcból. Talán megsejti, hogy osztozkodnia kellene másokkal…

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A munkahelyi intrikák sokat árthatnak ma önnek. Igyekezzen kimaradni a pletykákból, a riválisait pedig néhány kedves szóval szerelje le. Az este békésnek ígérkezik, pihenjen minél többet!

Mérleg: IX. 23. - X. 22
Ma nem megy minden olyan könnyedén, mint hitte. A hangulata sem nevezhető rózsásnak, mert most rendkívül fogékony mások érzelmi állapotára, a negatív befolyásokra. Találkozzon délután a barátaival, ők fel tudják vidítani!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Kalandra, flörtre csábítják a csillagok, de jól nézze meg, hogy kivel áll szóba. Ne okozzon ezzel egy harmadik személynek fájdalmat. Most elképzelhető az is, hogy a kiszemeltje nem mond igazat, és csak később derül ki róla, hogy valójában már foglalt…

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Úgy érzi, sokat elérhet ma, és igaza is van. Ehhez azonban az is szükséges, hogy jól ossza be az idejét, különben egymásra torlódhatnak a feladatok. Délután váratlanul egy pénzügyi problémával kell szembesülnie, talán elfelejtkezett néhány csekkről…

Bak: XII. 22. - I. 19.
Jelentőségteljes napra számíthat. Korábbi bizonytalansága talán abból adódott, hogy nem látta az összefüggéseket. Most tiszta képe van a történésekről, a változásokról, és egyből rátalál a helyes megoldásra.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A fontos dolgokat intézze délelőtt, mert délután már csak a legszükségesebbekre marad ideje. Összecsaphatnak a feje fölött a hullámok, sok új feladatot kap egyszerre. Legyen türelmes, és az sem baj, ha véletlenül nincs tökéletes rend ön körül.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Halak jegyében áll, emiatt úgy érzi, hogy senki nem érti meg igazán. Kapcsolataiban bölcs döntéseket kell hoznia, mert nagyon fontos az együttműködés. Keresse fel barátait, törődjön velük.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: